Zorgprofessional

U

Als huisarts, praktijkondersteuner, wijkverpleegkundige, therapeut(e) of andere zorgprofessional bent u vaak langdurig en nauw betrokken bij cliënten. Bij een goede zorg voor uw cliënten zijn ook mantelzorgers onmisbaar en vaak heeft u ook met hen een nauwe band. U ziet soms van nabij hoe zwaar een mantelzorgtaak kan zijn. In uw dagelijkse praktijk heeft u helaas niet altijd de tijd en de ruimte om in te gaan op de vragen en problemen van mantelzorgers. Zij weten vaak de weg niet en botsen tegen allerlei muren op.

En ik

Een mantelzorgmakelaar zoals ik wil graag samen naar de juiste oplossingen zoeken voor mantelzorgers en degenen waar zij voor zorgen. Daarbij hebben wij zorgprofessionals zoals u hard nodig en kunnen wij elkaar hierin versterken. Een mantelzorgmakelaar werkt met kennis van alle actuele zorgwetten en wil aanvullend maatwerk leveren afhankelijk van de individuele situatie.

Als Tieman mantelzorgmakelaar put ik vooral uit mijn eigen ervaring als mantelzorger en natuurlijk uit mijn studie en studie-contacten . Mijn netwerk in Brabant is divers maar wil ik ook dolgraag verder uitbouwen.

De dienstverlening van een mantelzorgmakelaar wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering maar er zijn ook andere mogelijkheden. afhankelijk  van de situatie.

Als u denkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, neem gerust contact met mij op.
Graag zelfs!

 

Vul het contactformulier in.

 

Playground CMS, Essence Business Support