Wie ben ik?   

Wie is Tieman Mantelzorgmakelaar?

Tieman Mantelzorgmakelaar is opgericht door Angelique Tieman, geboren in Bergen op Zoom en al ruim 30 jaar woonachtig in Breda. Een echte Brabantse dus, met ruim 50 jaar levenservaring en ervaring in diverse werkvelden.  Na 15 jaar met veel plezier als fysiotherapeute werkzaam te zijn geweest heb ik me daarna vooral beziggehouden met allerhande werkzaamheden in de onderneming van mijn man en niet te vergeten de zorg voor ons gezin .

De laatste jaren kwam daar ook de zorg voor mijn moeder bij. Ik werd dus ongevraagd mantelzorger, zoals dat veel mensen overkomt. In die rol ontdekte ik dat er veel behoefte is aan mensen die weten wat de mogelijkheden zijn om iemand te kunnen ondersteunen. Waar moet je zijn, hoe moet je iets regelen, wat moet je zelf bijdragen enz.

Zo kwam ik op de voor mij ideale combinatie van zorg en regelen en ontdekte dat er een opleiding tot mantelzorgmakelaar bestond. Deze heb ik met veel plezier en interesse gevolgd en in juni 2017 afgerond.
Ik wil er zijn voor U, de mantelzorger, zodat U zich zoveel als mogelijk bezig kan blijven houden met de zorg voor uw naaste en de leuke dingen van het leven. En als er zorgen zijn die dan zoveel mogelijk te helpen beperken.Als mantelzorgmakelaar ben ik onafhankelijk maar bovenal professioneel en enthousiast. Ik houd ervan om zaken praktisch aan te pakken en iets niet moeilijker te maken dan nodig. Dat wordt namelijk al genoeg gedaan. Daarbij houd ik naast de wet- en regelgeving de persoonlijke wensen van de mantelzorger continu in het vizier. Want de mantelzorger, daar draait het om wat mij betreft.

Samenwerking

Ik werk samen met Michiel Teunis, mantelzorgmakelaar in de gemeente Oosterhout. We overleggen regelmatig samen en ontwikkelen nieuwe ideeën en concepten op verschillende niveaus.

Ik ben verder aangesloten bij BMZM de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars, Per Saldo de belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget en Mezzo, de landelijke belangenvereniging van mantelzorgers. Hierdoor blijf ik op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op mantelzorggebied.

 

 

 

Playground CMS, Essence Business Support