Mantelzorger

Wanneer bent u mantelzorg(st)er?

U zorgt voor een partner of kind of misschien voor een (schoon)ouder die op afstand woont. Of u bekommert zich om een ernstig zieke buurman of vriendin. Volgens de definitie doet u dat minimaal 3 maanden en/of minstens 8 uur per week. U bent dus mantelzorger. Op dit moment zijn ruim 4 miljoen Nederlanders mantelzorger met U. U staat er dus niet alleen voor. Maar misschien voelt dat soms wel zo?

 

Een mantelzorger doet wat hij/zij doet onbetaald en uit vrije wil. Omdat hij/zij het fijn vindt om te doen. U vindt wat u doet vanzelfsprekend en vervult uw mantelzorgtaken met liefde, ook al wordt het af en toe wel eens wat te veel. Het zorgen voor uw naaste is ook vaak een kwestie van balanceren. Het geeft u energie maar kost ook veel energie. Mantelzorgers vertellen regelmatig dat ze het moeilijk vinden om de balans te vinden. Hoe combineer ik de mantelzorg met de zorg voor mijn eigen gezin en met mijn werk? Wanneer kan ik wat tijd voor mezelf inplannen? Want dat is erg belangrijk om het vol te blijven houden. Voor u het weet dreigt u overbelast te worden. En kunt u niet meer voor uw naaste zorgen. Laat het niet zo ver komen! Roep op tijd hulp in van anderen om u heen!

 

De mantelzorgmakelaar kan een belangrijke rol spelen om u de weg te wijzen en u helpen antwoorden te vinden op allerlei vragen op diverse gebieden. Een mantelzorgmakelaar is onafhankelijk en verschaft u neutrale informatie. Een mantelzorgmakelaar is op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving.
Zowel op landelijk als op gemeentelijk niveau. Schroom daarom niet om mij te benaderen als u vragen heeft.We kunnen dan kijken wat ik voor U zou kunnen betekenen.

 

Neem vrijblijvend contact op als u nieuwsgierig bent wat een mantelzorgmakelaar als ik voor U als mantelzorger zou kunnen betekenen.
Zodat u samen met uw naaste kunt blijven genieten van de leuke dingen van het leven.

 

 

Vul het contactformulier in.

 

Playground CMS, Essence Business Support